Delice Yıldızdoğan'la coştu

Delice Yıldızdoğan

Delice ilçesinde her yıl olduğu gibi bu yıl da renkli bir festival gerçekleştirildi. Pazar günü yapılan Delice Kavun ve Üzüm Festivali'ne katılım ve ilgi yüksek oldu.

DELİCE ÜZÜM VE KAVUN FESTİVALİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU.

Delice Yıldızdoğan’la coştu

Delice ilçesinde her yıl olduğu gibi bu yıl da renkli bir festival gerçekleştirildi. Pazar günü yapılan Delice Kavun ve Üzüm Festivali’ne katılım ve ilgi yüksek oldu.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER VARDI

Festivale Kırıkkale’den ve şehir dışından birçok kişi katıldı. Festival siyasiler ve bürokratları da bir araya getiren bir etkinlik oldu. Delice Belediye Başkanı İhsas Biçici, bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri festivale gelen herkese teşekkürlerini sundu. Delice Stadyumu’nda gerçekleştirilen festivalde ilçedeki kavun, karpuz, sebze ve üzümler sergilendi, ikramlar yapıldı.

KONSERLER YAPILDI

Akşamüzeri başlayan festival için gündüz gelenler oldu. Festival açılış programı ile başladı. Günün önemine dair konuşmalar yapıldı. Mehter Takımı gösterisi büyük ilgi gördü. Halk oyunları gösterileri sergilendi. Daha sonra Zehra Dilara Kılıç bir konser verdi. Ardından Habib Öztürk konseri oldu. Sonrasında ise Duygu Kutlu konseri gerçekleştirildi. Peş peşe gelen bu konserlerin ardından ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan sahneye çıktı.

 HALKI SELAMLADI

Sanatçı verdiği konserle herkesi coşturdu. Festivale katılanlar geç saatlere kadar süren eğlencelerle keyifli bir gün yaşadılar. Akşam konserlerin gerçekleştirildiği festivalde, Delice Belediye Başkanı İhsan Biçici, konsere katılan sanatçılara birer plaket verdi. Ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, Delice ve Kırıkkale halkına selamlarını ileterek, teşekkür etti.

ÖDÜLLER VERİLDİ

Gün içinde ise başka etkinlikler gerçekleştirildi. En iyi kavun, karpuz ve üzüm yetiştiren yöre çiftçilerine ödül verildi. Ödüller Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı İhsan Biçici, TSO Başkanı Ekrem Gök ve festivale katılan diğer isimler tarafından verildi. Konuklara bol bol kavun, karpuz ve üzüm ikram edildi. Başkan Biçici, bu tür etkinliklerin yöre ürünlerini tanıtmak bakımından verimli olduğunu belirtti.

PROGRAMA KATILIM YÜKSEKTİ

Festivale geniş katılım olurken, Vali Ali Kolat, TSO Başkanı Ekrem Gök, MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, MHP belediye başkan aday adayları, bürokratlar, STK temsilcileri ve siyasetçiler festivalde hazır bulundu. Geç saatlere kadar süren etkinliklerin sonunda sahneye çıkan Mustafa Yıldızdoğan, hayranlarına güzel bir konser verirken, hayranları ile resim çektirmeyi de ihmal etmedi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı